X

Isuzu D-Max yenilendi

Isuzu D-Max, hem şehir hem arazi koşullarında sürüş konforu ve performansını birlikte sunan yenilenen modelleriyle Türkiye'de

18.10.2024 - 15:07

İSTANBUL - Isuzu D-Max, iç ve dış tasarım değişiklikleri, güvenlik ve teknolojik donanım ilaveleriyle yenilenerek kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Isuzu D-Max, hem şehir hem arazi koşullarında sürüş konforu ve performansını birlikte sunan yenilenen modelleriyle Türkiye'de satışa çıktı.

Türkiye pazarı dahil, birçok ülkede pikap modelleri arasında en popüler araçlardan biri olan yeni D-Max, iç ve dış görünümün yanı sıra güvenlik ve teknoloji alanında da değişikliklerle meraklılarına yepyeni bir sürüş deneyimi vadediyor.

Yeni dış tasarımıyla da daha modern ve göz alıcı bir görünüme kavuşan yenilenen D-Max yeniden tasarlanmış ön farları, ön sis farı çerçevesi, arka stop lambası ile daha karakteristik ve stil sahibi bir görünüm sergilerken, yenilenmiş bagaj kapağı, aerodinamik entegrasyon ve ön tamponda hava perdesiyle de kullanıcıların dikkatini çekiyor.

Renk kartelasına, "Mika Namibu Turuncusu"nu ekleyen D-Max iç mekanda gösterge paneli, tamamen yenilenmiş multimedya sistemi, iç trimde renk ve tasarım değişikliği, engebeli arazi modu ve kontrol anahtarındaki yeni tasarımlarıyla, modern ve stil sahibi bir arazi aracı olmayı sürdürüyor.

Genel Güvenlik Regülasyonu kapsamında eklenen ileri seviye güvenlik önlemleriyle, zorlu arazi koşullarında kullanımı kolaylaştırmak için geliştirilen D-Max daha güvenli bir sürüş deneyimi sağlıyor.

Geliştirilen stereo kamerası, arka çapraz fren sisteminde geliştirilmiş performansı, kör nokta uyarı sistemi ve çoklu çarpışma freni aracı daha cazip bir alternatif haline getiriyor.