X

HÜD PAR Ağrı İl Başkanı Gökhan’dan Kanun teklifine destek çağrısı

27.07.2024 - 10:28

Ağrı-HÜDA Par Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan diyadinnet.com’a yaptığı ziyarete Meclise sunulan kanun teklifine dair açıklamalarda bulundu.

"Dokuz ayı aşkın bir süredir Gazze'de soykırımda bulunan Siyonist ve işgalci İsrail ordusunun son olarak hafta başında Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin çeşitli bölgelerine düzenlediği hava ve topçu saldırıları sonucu 100'den fazla Filistinli kardeşimiz şehit olmuştur. İyice zıvanadan çıkan Siyonistler, insanlıktan uzak bir halde terör saldırılarını sürdürürken gerçekleşen bu son saldırı sözün bittiği yer olmuştur.

İslam ülkelerini somut adımlar atmaya çağıran Gökhan, "Küfür tek millettir. Katil ve zalim Netanyahunun Amerikan meclisinde bir kahraman gibi karşılanması ve dakikalarca ayakta alkışlanması da bunun son örneğidir. Müslümanın Müslümandan başka dostu yoktur. Bu bir gerçektir ki düşmanlarımız Müslümanların ayrılığından güç almaktadır.

Anadolu insanı bugün Filistin direnişinin ta kendisidir. Bundan hareketle çifte vatandaş muhabbetiyle, Siyonist işgal ordusunun saflarında yer alıp Gazze'de soykırım suçunu işleyen Türkiye vatandaşı olan Siyonistlerin vatandaşlıktan atılması, müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması ve mal varlıklarına el konulmasına dair Meclis'e sunulan kanun teklifini sonuna kadar destekliyoruz.

Gökhan; Söz konusu kanun teklifine Meclis'te grubu bulunan veyahut bulunmayan tüm partilerin ve milletvekillerimizin destek vermesinin vicdani ve insani bir sorumluluk olduğunu hatırlatarak, destek vermelerini talep ediyoruz." diyerek sözlerini sonlandırdı.