X

Huawei Watch GT 5 Serisi, Teknosa deneyimiyle tüketicilerle buluştu

Teknosa Kategori Yönetimi ve Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Cenk Yenginer:
- "Müşterilerimize en son teknoloji ürünlerini bütünsel ve kapsamlı bir deneyimle sunmak için çalışıyoruz"

14.10.2024 - 11:00

İSTANBUL - Huawei'nin yeni akıllı saat serisi Huawei Watch GT 5, Teknosa deneyimiyle tüketicilerle buluştu.

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, Teknosa ile Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, kullanıcıların en son teknoloji ürünlerine ulaşabilmesi için işbirliği yaptı.

Bu kapsamda Huawei'nin yeni akıllı saat serisi Huawei Watch GT 5, Teknosa İstinyePark mağazasında gerçekleştirilen bir etkinlikle kullanıcıların ilgisine sunuldu.

Teknosa Kategori Yönetimi ve Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Cenk Yenginer, Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Wan Fei, Teknosa ve Huawei pazarlama ve kategori ekiplerinin katıldığı etkinlikte Huawei Watch GT 5 Serisi detaylı olarak tanıtıldı.

Kullanıcıların, mağazada oluşturulan özel deneyim alanlarında saatleri inceleyip, avantajları hakkında bilgi edindi.

Sağlık teknolojilerine ayrı bir önem veriyoruz

Açıklamada görüşlerine yer verilen Teknosa Kategori Yönetimi ve Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Cenk Yenginer, deneyim odaklı alışverişi güçlü iş birlikleriyle geliştirdiklerini belirterek, "Müşterilerimize en son teknoloji ürünlerini bütünsel ve kapsamlı bir deneyimle sunmak için çalışıyoruz. Huawei ile daha önce de gerçekleştirdiğimiz iş birliğini Huawei Watch GT 5 serisiyle devam ettirmekten mutluluk duyuyoruz. Sağlık teknolojilerine ayrı bir önem veriyoruz. Bu yıl bireylerin fiziksel, zihinsel ve sosyal olarak iyi olma halini ürün gamımızı genişleterek web sitemizde özel bir sekme de açtık. Tüketicilerimizi Teknosa deneyimi ve güvencesiyle en üst düzey teknolojilerle tanıştırmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Wan Fei de Huawei Watch GT 5 Serisi'yle elde ettikleri satış başarılarının kendilerini son derece mutlu ettiğini aktardı.

Satışlarının bu denli başarılı bir ivme kazanmasında, doğrudan tüketicilere yönelik gerçekleştirdikleri etkinliklerin önemli bir payı olduğunu kaydeden Wei, "Bu etkinliklerimiz sayesinde, en yeni ürünlerimizi teknoloji meraklılarıyla buluşturduk ve son kullanıcılar arasında güçlü bir farkındalık oluşturduk." ifadelerini kullandı.

Huawei Watch GT 5 serisi, geliştirilmiş sensörler ve Huawei TruSense Sistemi ile donatılarak sağlık ve fitness takibini daha hızlı, daha doğru ve kapsamlı bir şekilde sunuyor. Bu seri, havacılık sınıfı titanyum alaşımı ve nanokristal seramikten üretilen Pro modeliyle dayanıklılık ve şıklığı bir arada sunuyor.

Golfçüler ve dalgıçlar için özel olarak geliştirilen modlar sayesinde, 15 binden fazla golf sahası haritası ve serbest dalış moduyla spor aktivitelerini daha kapsamlı bir şekilde takip edilebiliyor. 46mm, 42mm ve 41mm modelleriyle dikkati çeken seri, 14 güne kadar pil ömrü sunarak kullanıcıları yarı yolda bırakmıyor.