X

Huawei'in yeni nesil pro tableti, kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor

Huawei MatePad Pro 12.2'de Tandem OLED ekranı ve PaperMatte teknolojisi bir arada sunuldu

14.10.2024 - 18:38

İSTANBUL - Huawei'in yeni nesil pro tableti MatePad Pro 12.2, kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Huawei'in yeni nesil pro tableti MatePad Pro 12.2, ekran teknolojisi ile dikkat çekiyor.

Tablet, renkler ve görüntülerle fark yaratırken, uzun süreli izleme ve çalışma koşullarına özel olarak geliştirilen göz konforu özellikleriyle de kullanıcıların göz sağlığını ön planda tutuyor.

Tandem OLED ekranı ve PaperMatte ekran teknolojisi, göz konforunu artıran ve kullanım deneyimini geliştiren yeni nesil bir çözüm olarak gelişmiş haliyle MatePad Pro 12.2'de de yerini aldı.

Yeni MatePad serisi, ekran teknolojileri ve şık tasarımlarıyla dikkati çekiyor. Modellerde yer alan PaperMatte ekran teknolojisi, parlamayı azaltan ve kağıt hissi yaşatan yapısıyla öne çıkıyor.

Özellikle uzun süreli kullanımda göz yorgunluğunu minimuma indiren teknoloji, hem iç hem de dış mekanlarda rahat bir kullanım sağlıyor.

Çok katmanlı nano ölçekli bir işlemle şekillendirilen ve ekran optimizasyon teknolojilerini içeren PaperMatte ekran, okuma deneyimini üst seviyeye çıkarıyor.

SGS Low Visual Fatigue 2.0 Premium Performance, TÜV Rheinland Reflection-Free, TÜV Rheinland Full Care Display 3.0 sertifikalarına sahip ekran, gözleri yormayan yumuşak ışık yayarak yansımaları yüzde 2'ye indirirken, yüzde 95 ekran geçirgenliği sağlayarak yüksek çözünürlük ve canlı renklerle daha net görüntüler sunuyor.

- Pürüzsüz dokunma hissi

Serinin kağıt benzeri ekran teknolojisi, Huawei M-Pencil ile kağıt üzerine yazıyormuş hissi veriyor. Teknoloji, yazma deneyimini geleneksel tabletlere göre yüzde 47 artırıyor ve doğal, dokunsal bir yazma deneyimi sunuyor.

PaperMatte ekran, hidrofobik yağ direnci olan bir filmle pürüzsüz dokunma hissi sağlıyor ve parmak izi lekesi bırakmazken dokunmatik duyarlılığı da artırıyor. Bu durum, tabletleri özellikle çizim, yazı yazma ve farklı içeriklere göz atma gibi aktiviteler için ideal hale getiriyor.

Tandem OLED ekran sayesinde modelle uzun süreli izleme deneyimi artıyor. Yüksek parlaklık sunan ekranı 2000 nite kadar çıkabiliyor.

Nano ölçekli parlama önleyici aşındırma teknolojisi sayesinde, ekranlardaki yansımalar en aza indiriliyor ve güneşin altında bile son derece net bir görüntü ortaya çıkıyor. Ayrıca, "2000000:1" kontrast oranı ve HDR desteği sayesinde renkler son derece canlı ve gerçeğe yakın bir şekilde görüntüleniyor.

Model, güçlü performansının yanı sıra uzun pil ömrüyle de dikkat çekiyor.

34 bin 999 lira fiyat etiketiyle ön satışta olan model, online mağazada sepette 1000 lira indirim ve 6 bin 998 lira değerinde 3. Nesil M-pencil ve klavye hediyesiyle geliyor. Her iki cihazda da 12 ay garanti ise ücretsiz olarak sunuluyor.