X

Excalibur'dan oyuncu profillerine göre bilgisayar model önerisi

18.10.2024 - 15:08

İSTANBUL - Excalibur, oyuncuların profillerine göre tercih edilmesi gereken bilgisayar modellerini sıraladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, oyun dünyasında farklı profillere sahip oyuncuların ihtiyaçlarına hitap eden bilgisayarlar, performans ve teknoloji açısından çeşitleniyor.

Oyunların giderek artan popülaritesiyle, oyuncu kitlesi de farklı kullanım alışkanlıkları ve beklentilerle bilgisayar üreticilerine yön veriyor. Excalibur, bu doğrultuda rekabetçi, hikaye odaklı, eğilim takipçisi ve çevrim içi oyuncular için önerdiği bilgisayar modellerini belirledi.

Rekabetçi oyuncular için önerilen Excalibur G911 modeli, Intel'in en yeni işlemcisi ve DLSS 3 fonksiyonlarıyla desteklenen RTX40 serisi ekran kartı sayesinde yüksek FPS ve grafik performansı sunuyor. Ayrıca, web'e özel kampanyada RTX4090 ekran kartına sahip olan bu modelde ilave 1 yıl uzatılmış garanti ve Excalibur Gaming sırt çantası hediye ediliyor.

Hikaye odaklı oyuncular için önerilen Excalibur E750 masaüstü bilgisayarı ise Intel'in en güçlü işlemcileri ve NVIDIA'nın en güncel ekran kartlarıyla donatıldı. Söz konusu model, üst düzey grafik gücüyle üstün performans vadediyor.

Eğilimleri takip eden oyuncular için ise Excalibur G870 modeli dikkat çekiyor. GeForce RTX 4070 ekran kartıyla desteklenen bu dizüstü bilgisayar, oyun dünyasındaki yenilikleri takip eden oyunculara daha gerçekçi bir deneyim sunuyor.

Çevrim içi oyuncular için ise Excalibur E750 masaüstü bilgisayar tercih ediliyor. Intel'in 13. ve 14. nesil işlemcileri ve kişiselleştirilebilir NVIDIA grafik kartları ile donatılan bu model, RGB'li tasarımı ve yüksek performansıyla öne çıkıyor.