X

Dr. Frank J. Veith'den INVAMED'in yapay zeka çözümlerine övgü

Prof. Dr. Frank J. Veith:
- "INVAMED'in çok yaratıcı bir şirket olduğunu düşünüyorum. Özellikle dünyanın dört bir yanından gelen yenilikleri, farklılıkları ve daha iyi olanı sergilemek gerçekten harika"

19.10.2024 - 16:36

İSTANBUL - Kalp ve damar cerrahisinin önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Frank J. Veith, 50.'si yapılan ve kendi adını taşıyan VEITHsymposium'da INVAMED'in yapay zeka destekli sağlık çözümlerini takdirle karşıladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Dr. Veith, INVAMED'in sağlık sektörüne getirdiği yenilikçi yaklaşımının ve sunduğu yapay zeka çözümlerinin, küresel sağlık uygulamalarını nasıl dönüştürdüğüne dikkati çekti. VEITHsymposium, vasküler cerrahlar ve sağlık profesyonelleri için uluslararası bir buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Etkinlikte INVAMED'in sunduğu yapay zeka çözümleri, sağlık hizmetlerinde yenilikçi yaklaşımlar arayan profesyoneller için önemli bir ilham kaynağı olarak öne çıktı. INVAMED, yapay zeka ve tıbbi inovasyonlarla dünya çapında hasta bakımını iyileştirmeye ve tıp dünyasında fark yaratmaya kararlı bir şekilde devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Veith, burada iyi materyal bulunduğunu ve bunun etkileyici olduğunu belirtti.

Veith doktorlar ve cerrahların birbirleriyle gayet iyi anlaştığına dikkati çekerek, "Hükümetlerimiz bizim kadar iyi anlaşamaz. Biz birbirimizi destekliyoruz, fikirlerimizi paylaşıyoruz. Yeni gelişmeleri, yaratıcılığı paylaşıyoruz. INVAMED'in çok yaratıcı bir şirket olduğunu düşünüyorum. Özellikle dünyanın dört bir yanından gelen yenilikleri, farklılıkları ve daha iyi olanı sergilemek gerçekten harika. INVAMED birçok fikir ortaya koydu. Varis tedavisi için kullanılan bu yeni yapıştırıcı tekniği, bence ileriye doğru atılmış bir adım. Daha ucuz, muhtemelen daha iyi, daha kolay ve oldukça etkili. Bu yeni, yenilikçi ve yaratıcı bir gelişme. Bu çok güzel." değerlendirmesinde bulundu.

Veith, INVAMED'in geliştirdiği yeniliklerin sadece teknik açıdan değil, aynı zamanda hastaların yaşam kalitesine olan doğrudan etkisiyle de büyük önem taşıdığını aktardı.

Bu teknolojiler global sağlık sistemi üzerindeki pozitif etki yaratıyor

Sağlık sektöründe yapay zeka tabanlı çözümlerin giderek daha fazla ön plana çıktığına işaret eden Veith, "INVAMED bu alanda uluslararası düzeyde öncü olmayı sürdürüyor. INVAMED, yapay zeka tabanlı çözümleriyle sağlık hizmetlerini daha ileri bir noktaya taşıma hedefini takdir ediyorum. Bu teknolojiler global sağlık sistemi üzerindeki pozitif etki yaratıyor." ifadelerini kullandı.

Veith, yapay zeka teknolojisinin sağlıkta doğru ve etik kullanımı konusuna ilişkin yaptığı değerlendirmede, INVAMED'in bu alandaki çalışmalarının yüksek standartlarda olduğunu ve bu çözümlerin sağlık profesyonelleri arasında büyük güven sağladığını ifade etti.

Dr. Veith, INVAMED'in bu inovasyonları sayesinde, yalnızca ABD'de değil, dünya genelinde hastaların tedavi süreçlerinin büyük ölçüde iyileştiğini ve gelecekte daha fazla başarıya imza atacaklarını aktardı.

Her kesimden hasta için daha erişilebilir ve verimli olmasını sağlıyoruz

INVAMED Başkanı Raşit Dinç de, yapay zeka ve yenilikçi teknolojilere yapılan yatırımların, sağlık sektörünün geleceğini şekillendirecek en önemli unsurlar olduğunun altını çizdi.

INVAMED'in hedefinin, yaşam için İnovasyon olduğunu, tıbbi inovasyonları herkes için erişilebilir kılmak ve böylece daha iyi bir hasta deneyimi sunmak olduğunu belirten Dinç, "Yapay zeka teknolojisiyle, tıbbi çözümleri sadece geliştirmekle kalmıyoruz, aynı zamanda sağlık hizmetlerinin her kesimden hasta için daha erişilebilir ve verimli olmasını sağlıyoruz." görüşünü paylaştı.