X

Ağrı Ticaret Borsası resmen açıldı.

20.09.2024 - 19:07

Ağrı- Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından (ATSO) Büyük uğraşlar sonunda Ağrıda Ticaret Borsası kuruldu

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odasının 2019 yılından beri uzun uğraşlar sonucunda İlimize kazandırmış olduğu Ağrı Ticaret Borsası resmen açıldı. 5174 sayılı TOBB kanununda yer alan, ilimizin ekonomik-sosyal sorunlarına eğilecek ve bu sorunları çok iyi analiz ederek çözüm önerileri getirilmesine vesile olacak ayrıca bölgenin gelişimi için paydaşlar ile ortaklaşa projeler yürüterek ilin dinamiklerine soluk getirecek olan Ağrı Ticaret Borsası'nın ilk toplantısı bugün yapıldı.

Ağrı Ticaret Borsası Kurucu Müteşebbis Heyeti, aynı zamanda Heyetin Üyesi olan Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saim Alpaslan ile birlikte ilgili toplantıya katılım sağladılar.

Sosyal paylaşım sayfasında açıklamalarda bulunan Alpaslan: Şehrimize kazandırılan Ağrı Ticaret Borsası'nın kurulmasında başta Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat'a, Dünya Odalar Federasyonu Başkanı aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hİisarcıklıoğlu'na, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu (ATSO )Yönetim Kurulu üyelerine ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda atılacak adımların başta ilimiz olmak üzere ülkemize hayırlı olmasını temenni eder, çalışmalarında başarılar