Muş'ta 1 günlük bebek, Sultan Alparslan Havalimanından havalanan ambulans helikopterle Ankara'ye sevk edildi.
MUŞ (İHA) - Muş Devlet Hastanesi'nde 38 haftalık sezaryen ile dünyaya gelen Bozyel Bebek de doğum sonrası yapılan muayenede anal atrezi ve kardiyak üfürüm tespit edildi. Yapılan detaylı değerlendirmeler sonucunda, bebeğe anal atrezi, pulmoner atrezi, ventriküler septal defekt (VSD) ve patent duktus arteriozus (PDA) tanıları konuldu.
Yenidoğan yoğun bakım, pediatrik kardiyovasküler cerrahi ve çocuk cerrahisi ihtiyacı nedeniyle Bozyel Bebek, helikopter ambulans ile Van'a, ardından uçak ambulansla Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.
Minik Bozyel'in tedavi süreci Ankara'da uzman ekipler tarafından takip edilecek.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Muş haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Muş Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Muş'un dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Muş, Muş Devlet Hastanesi, Van gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.