Alacakaya Belediye Başkanı Altınışık, Eti Krom hakkında suç duyurusunda bulundu
Elazığ'ın Alacakaya Belediye Başkanı Zafer Altınışık, Eti Krom'un usulsüz şekilde mera alanlarına hafriyat atığı döktüğü, dere yataklarını kirlettiği ve arama izinleri olmadığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Elazığ'ın Alacakaya Belediye Başkanı Zafer Altınışık, Eti Krom'un usulsüz şekilde mera alanlarına hafriyat atığı döktüğü, dere yataklarını kirlettiği ve arama izinleri olmadığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Elazığ - Alacakaya Belediye Başkanı Altınışık, Eti Krom işletmesinin doğayı kirlettiğini iddia ederek, Maden Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Maden Hükümet Konağı önünde açıklamada bulunan Başkan Altınışık, ''Maden Hükümet Konağı'ndayız. Cumhuriyet başsavcımıza Yıldırım Holding ile ilgili olan dosyalarımızı teslim ettik. CD ve evrakları verdik, gereğinin yapılmasını umuyoruz. Adaletin tecelli edeceğine inancımız tamdır. 31 Temmuz'da bulunduğumuz şikayette şirketin usulsüz, izinli olmadan mera alanlarına döktüğü hafriyat, dere yataklarını kirletmeleri ve arama izinlerinin olmadığı yerlerde çalışma yaptıklarına dair iddialarda bulunduğumuzu söylemiştik. Onları evraklar şeklinde cumhuriyet başsavcılığına teslim ettik. Gereğinin yapılacağına inancımız tamdır'' dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Elazığ'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Alacakaya, Belediye, Elazığ gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.