Kars Çevre
Akyaka'da çiftçiler donmuş derenin buzunu kırarak hayvanlarına su sağlıyor
Kars'ın Akyaka ilçesinde etkili olan dondurucu soğuklar hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Geceleri eksi 15 derecelere kadar düşen hava sıcaklıkları, bölgede bulunan dereleri dondurdu. Çiftçiler, hayvanlarının su ihtiyacını karşılamak için yoğun çaba gösteriyor.
Kars'ın Akyaka ilçesinde etkili olan dondurucu soğuklar hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Geceleri eksi 15 derecelere kadar düşen hava sıcaklıkları, bölgede bulunan dereleri dondurdu. Çiftçiler, hayvanlarının su ihtiyacını karşılamak için yoğun çaba gösteriyor.
KARS (İHA) - Sabahın erken saatlerinde donmuş derelere giden çiftçiler, ellerindeki küreklerle buzları kırarak suya ulaşmaya çalışıyor.
Donmuş derelerin buzlarını kıran çiftçiler ahırlarındaki hayvanları dereye getirerek hayvanların su ihtiyacını karşılıyor. Çiftçiler daha sonra hayvanlarını ahırlarına götürüyor.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Kars haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Kars Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Kars'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Akyaka, Kars gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.