Malatya - AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yazıhan ilçesine entegre devlet hastanesi yapacaklarını belirtti.
Tüfenkci'nin iletişim ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yazıhan ilçesini giden Tüfenkci, vatandaşlarla bir araya geldi.
Tüfenkci, ilçe tarımının gelişmesi adın çeşitli desteklerin verildiğini hatırlattı.
Yazıhan'a Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulmakta olduğunu bildiren Tüfenkci, şunları kaydetti:
"Seracılık OSB'yi yapıyoruz. Yazıhan çiftçisi için yapıyoruz. Yazıhan'a entegre devlet hastanesi yapacağız. Bu Yazıhan'ın daha yaşanılabilir bir hal alması demek. AK Parti belediyesinden önce Yazıhan nasıldı, şimdi ise bir belediye ve bir şehir görünümü kazandı. Yazıhan'a arıtma tesisi yapıyoruz, alt yapısını yapıyoruz niye çevreye duyarlı olduğumuz için. Gittiğimiz her yerde grup yollarının birinci katını ikinci katını asfaltlı bir şekilde gördük."Kaynak:AA
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Malatya'daki sondakika tüm Güncel AK Parti, Belediye, Bülent Tüfenkci, Malatya, Organize Sanayi Bölgesi, Yazıhan ve AK Parti Malatya Milletvekili Tüfenkci, Yazıhan'a entegre devlet hastanesi yapılacağını açıkladı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.