
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ağrı İl Koordinatörlüğü, IPARD III Programı 2. Başvuru Çağrı Dönemi kapsamında Eleşkirt ilçesine bağlı Türkeli köyünde arıcılık faaliyeti yürüten Büşra Bayram ile sözleşme imzaladı.
Toplam yatırım bedeli 1 milyon 820 bin TL olan projenin 887 bin TL'si TKDK tarafından hibe olarak desteklenecek.
TKDK Ağrı İl Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, genç yatırımcı Bayram'ın kırsalda sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağladığı vurgulanarak, "IPARD III kapsamında kadın girişimcilerimize ve genç üreticilerimize desteğimiz artarak devam edecektir. Büşra Bayram'ı tebrik ediyor, yatırımlarının bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Ağrı'nın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Ağrı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.