Ağrı Yaşam

Ağrı’da Ramazan Bayramı Boyunca Toplu Taşıma Ücretsiz

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince belediye otobüslerini ücretsiz hale getirerek vatandaşların ulaşımını kolaylaştıracak.

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince belediye otobüslerinde ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak. Bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günü boyunca belediye otobüslerinden tüm hatlarda ücretsiz yararlanılabilecek.

Eş Başkanlar Hazal Aras ve Memet Akkuş, bayramın dayanışma ve birlik duygularını pekiştirdiğini belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Ramazan Bayramı, paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerinden biridir. Yurttaşlarımızın bayramı sevdikleriyle birlikte huzur içinde geçirebilmesi için belediye olarak toplu taşımayı ücretsiz hale getirdik. Ağrı halkının bayramını en içten dileklerimizle kutluyor, sağlık, mutluluk ve barış dolu günler diliyoruz."