Ağrı Yaşam

Ağrı İl Müftülüğü, İstiklâl Marşı ve Çanakkale Zaferi Etkinliklerinde Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

Resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Ağrı İl Müftülüğü tarafından törenle verildi.

"12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gençlere yönelik yürütülen dini, sosyal ve kültürel içerikli çalışmaların sürekli hale getirilmesi ve milli-manevi değerlere yönelik farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında ödül kazanan öğrenciler için Ağrı İl Müftülüğü tarafından ödül töreni düzenlendi.

Ağrı İl Müftüsü Necati Şafak, törende yarışmaya katılan öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Şiir yarışmasında birinci seçilen Eleşkirt 100. Yıl Ortaokulu öğrencisi Hivda Kılıç, ikinci Diyadin Şehit Polis Gökhan Ortaokulu'ndan Havva Kaya ve üçüncü Tutak Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencisi Elif Solin Yıldırım oldu. Resim yarışmasında ise birinci Ağrı Erol Parlak Güzel Sanatlar Lisesi'nden Servet Dilmaç, ikinci Ağrı 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi'nden Ebrar Alpaslan, üçüncü ise aynı okuldan Havvanur Bulut oldu.

Program, İl Müftüsü Necati Şafak ve Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı'nın öğrencilere ödüllerini takdim etmesiyle son buldu.