
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kurumda görev yapan kadın personellerle iftarda bir araya geldi.
AĞRI (İHA) - Burçin Uysal Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar programına İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve eşi Nurcan Güler Kökrek'in yanı sıra Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Neriman Karakoç ve kurumda çalışan kadın personeller katıldı.
Program kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve eşi Nurcan Güler Kökrek, kadın çalışanlara çiçek takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
İftar öncesinde kadın çalışanlarla sohbet eden Kökrek, eğitim camiasında kadınların üstlendiği önemli role vurgu yaparak, "Kadınlarımız, eğitim sistemimizin temel taşlarından biridir. Fedakârlıkları, azimleri ve emekleriyle geleceğimizi şekillendirmede büyük bir rol üstleniyorlar. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum." dedi.
Programda müzik eşliğinde yöresel oyunlar oynanarak keyifli anlar yaşandı.
Kadın personeller, düzenlenen organizasyon için Kökrek'e teşekkür etti.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Ağrı'nın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Ağrı, Hasan Kökrek, Neriman Karakoç gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.