Ağrı'da, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava 8 bin 397 öğrenci katıldı.
Ağrı - Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik LGS kapsamındaki merkezi sınavın kentte sorunsuz tamamlandığını söyledi. Sınava katılan öğrencilerin, daha iyi koşullardaki liselerde okumak için ter döktüğünü aktaran Kökrek, "2 oturum halinde yapılan sınavlara ilimiz genelinde 259 okulda 8 bin 397 öğrenci katıldı. Sınavlarımız sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Sınavda emeği geçen il yöneticilerine, ilçe milli eğitim müdürlerimize, okul müdürlerimize, meslektaşlarıma, personelimize, okullarımızda güvenliği sağlayan polis ve jandarmamıza teşekkür ediyorum. Sınavın ilimize, ülkemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Hasan Kökrek, Jandarma, Liselere Geçiş Sistemi, Milli Eğitim Bakanlığı, Polis ve Ağrı'da LGS sınavına 8 bin 397 öğrenci katıldı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.