Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla ve uyuşturucu tacirleriyle mücadele kapsamında son iki ayda düzenlenen operasyonlarda 143 kişi gözaltına alındı.
Ağrı - Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son iki ayda gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonlarında 30 bin 675 paket kaçak sigara, 12 bin 495 litre kaçak akaryakıt, 215 adet sikke, bin 140 adet güneş gözlüğü, bin 70 adet kol saati, 4 bin 500 adet çakmak, 486 adet insan saçı, 23 adet cep telefonu, 435 kilogram çay, bin 600 adet sigara sarma kağıdı, 576 adet dereceli gözlük, 52 adet kamp çadırı, 11 adet İran halısı, 70 adet brusella ilacı, bin 845 kutu hormon ilacı ve 558 adet botoks ilacı ele geçirildi. Operasyonlarda yakalanan 117 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.
Öte yandan uyuşturucu suçlarıyla mücadele kapsamında son iki ayda yapılan operasyonlarda ise 737 kök kenevir bitkisi, 243 gram kubar esrar, 46 gram metamfetamin ve 447 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu operasyonlarda da 26 şüpheli gözaltına alındı.
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Ağrı İl Jandarma Komutanlığı, Akaryakıt, Gözaltı, Jandarma, Kaçakçılık, Operasyon ve Ağrı'da kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonu: 143 gözaltı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.