Ağrı - Ağrı'da çeşitli suçlardan 49 kaydı bulunan kişi tutuklandı.
Eleşkirt ilçesinde farklı tarihlerde hırsızlık olaylarına karıştığı gerekçesiyle Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında gözaltı kararı verilen M.Y'yi yakalamak için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.
Gözaltına alınan zanlı, Eleşkirt İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
M.Y'nin çeşitli suçlardan 49 kaydının bulunduğu belirtildi.Kaynak:AA
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Adliye, Ağrı, Asayiş Şube Müdürlüğü, Eleşkirt, Hırsızlık ve Ağrı'da çeşitli suçlardan 49 kaydı bulunan zanlı tutuklandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.