Ağrı - Ağrı'da, araçlarında gümrük kaçağı sigara ve şekerleme ele geçirilen 3 kişi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin deşifresi ve önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında uygulama noktasında bir aracı durdurdu.
Araçta gümrük kaçağı 360 paket sigara ve 120 kilogram şekerleme ele geçiren ekipler, 3 kişiyi gözaltına aldı.
Ekipler, gümrük kaçağı çay satarak vergi ve ekonomik gelir kaybına yol açtığı değerlendirilen iş yerleriyle ilgili de çalışma yaptı.
Bu kapsamda il merkezi, Doğubayazıt, Diyadin ve Tutak ilçelerinde 5 iş yerine eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 700 paket gümrük kaçağı çay ele geçirdi.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Ağrı haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Ağrı'daki sondakika tüm Güncel Ağrı, Diyadin, Doğubayazıt, Gözaltı, Kaçakçılık, Operasyon, Tutak ve Ağrı'da araçlarında gümrük kaçağı sigara ve şekerleme ele geçirilen 3 kişi yakalandı haberine buradan ulaşın!
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.