
TFF 3. Lig'de mücadele eden Ağrı 1970 Spor, sahasında ağırladığı Niğde Belediye Spor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmayı Ağrı Valisi Mustafa Koç ve il protokolü tribünden takip etti.
Müsabaka boyunca takıma destek veren Vali Koç, karşılaşma sonunda teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Müsabakayı Ağrı Valisi Mustafa Koç, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış ve Ağrı İl Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Çelebi, TFF 3. Lig'te temsil eden Kolibri Ağrı 1970 Spor'un,Niğde Belediye Sporu 1-0 mağlup ettiği müsabakayı tribünden izledi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Ağrı 1970 Spor'un bu önemli galibiyeti şehrimize moral kaynağı olmuştur. Takımımızı kutluyor, sezonun geri kalanında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Ağrı'nın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Adem Çalış, Ağrı, Ağrı 1970 Spor, Ahmet Çelebi, Mustafa Koç gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.