
Van: Van Büyükşehir Belediyesi, öğrenci değişim programı (Erasmus) projesiyle kentte eğitim gören 7 ülkeden 60 öğrenciye Akdamar Adası'nı gezdirdi.
Büyükşehir Belediyesinin şehrin tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtımına çalışmaları devam ediyor.
Kültür ve turizm etkinlikleri kapsamında, Irak, Suriye, Filistin, Özbekistan, Türkmenistan, Ürdün ve Mısır'dan gelerek Erasmus projesiyle Van'da eğitim gören 60 öğrenci, Akdamar Adası'na götürüldü.
Tekneyle adaya getirilen öğrenciler, adada vakit geçirerek bol bol fotoğraf çekildi.

Kaynak: ANADOLU AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Van haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Van Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Van'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Akdamar Adası, Belediye, Van, Van Büyükşehir Belediyesi gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.