
Milli kano sporcusu Keremhan Kara, Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde gerçekleştirdiği karda kano (snowkayaking) performansı ile bir ilke imza attı.
ERZİNCAN (İHA) - 3258 metre yükseklikten kanosuyla karlı zeminde süzülen Kara, bu deneyimi gerçekleştiren ilk Türk sporcu olarak ekstrem spor dünyasında adını unutulmazlar arasına yazdırdı.
3258 metre yükseklikten karda kano yapan Keremhan Kara, Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde sergilediği performansla ekstrem spor dünyasında yeni bir sayfa açtı. Kara, daha önce Türkiye'de hiç denenmemiş, teknik ve fiziksel olarak oldukça zorlayıcı bir ekstrem spor dalı olan karda kano denemesini (snowkayaking), eksi 10 dereceyi bulan dondurucu soğuk, sert eğimler ve kaygan zeminde gerçekleştirdi.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Diyadinnet.com olarak, Erzincan haberinin içeriğini herhangi bir şekilde değiştirmeden, abonesi olduğumuz Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı (İHA)'dan aldığımız haliyle sizlere sunuyoruz. Erzincan Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili tüm hukuki sorumluluk ilgili haber ajanslarına aittir..
- Diyadinnet.com olarak, sizlere en güncel ve doğru haberleri sunmayı ilke ediniyoruz. Bu kapsamda, Erzincan'ın dört bir yanından Güncel haberleri de dahil olmak üzere, Erzincan, Kayak, Spor, Türkiye gibi önemli konularda haberleri takip ediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.
- Diyadinnet.com'u daha da geliştirmek için sizden gelen geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Haberlerimizin içeriğiyle ilgili herhangi bir endişe, öneri veya sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
- Haberle ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.
- Bu haberi beğendiyseniz, lütfen sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin de haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.